Studio Tour

Lorenc+Yoo Design, located in the historic district of Roswell, Georgia, stands opposite a park and close to a 300-acre national forest where team members often hike in the morning. The studio resides in a renovated house built for mill workers around 1900, which was raised and expanded in 1999 with a “camelback” addition at the rear. The design character of the interior is “Mill House Modern,” combining attributes of the existing historic structure with the firm’s penchant for modernism. Floor and roof beams are left exposed. Primarily, horizontal plank walls were used in lieu of drywall, and hardwood planks grace the floor.



Latest News
  • Importing the Joys of Spanish Design into China

    May 14, 2019
    As China’s middle class grows, developers, planners, and designers have an added responsibility to contribute creatively to the quality of people’s lives. Many Chinese are seeking private and public spaces that are more than just… Read more »