Client: Hnedak Bobo Group

Location: Atmore, AL

Lorenc+Yoo created the environmental graphic design program for Wind Creek Casino, including a five-story landmark sign capped with the casino’s soft, curving signature wave-shaped canopy that greets casino visitors as they approach the 225,000 square foot facility. Based on a short wall of dark brown stone, the main supporting column narrows as it rises, revealing a lantern at the top that serves as a beacon for visitors. A large television display sits beneath the casino’s logo, displaying images of the various amenities inside. Lorenc+Yoo also placed smaller directional signage throughout the parking lot to guide visitors efficiently, making additional use of stone, metal and punches of color.

Birmingham Airport Sculpture Series
Charlottesville Fashion Square